400e zonnestroominstallatie geplaatst zonnepanelenproject gemeente Roermond

Het bereiken van deze mijlpaal is ook het startschot voor de tweede tranche van het zonnepanelenproject.

Op dinsdag 7 mei is de 400e zonnestroominstallatie geplaatst vanuit het zonnepanelenproject van gemeente Roermond. Deze feestelijke aangelegenheid vond plaats in de wijk Maasniel in Roermond. De wethouder, Jos van Rey, overhandigde een feestelijk boeket aan mevrouw Bombeeck ter ere van deze mijlpaal in het zonnepanelenproject.

Roermond, mei 2024

 “Het opgewekte vermogen en CO2-reductie van deze zonnestroominstallatie is vergelijkbaar met De Co2 uitstoot van 7 miljoen autokilometers op jaarbasis. Het bereiken van deze mijlpaal is ook het startschot voor de tweede tranche van het zonnepanelenproject. Hierin kunnen wederom 400 woningeigenaren worden voorzien van een zonnestroominstallatie”, aldus Joy van Rey, wethouder gemeente Roermond. 

Bij deze aangelegenheid waren de betrokken beleidsmedewerkers van gemeente Roermond aanwezig, evenals de projectleider en financieel Directeur van Zelfopwekken, de serviceprovider van de zonnestroominstallaties. 

De zonnestroominstallatie bij mevrouw Bombeeck bestaat uit 6 zonnepanelen met een vermogen van 400 wp per paneel. De zonnepanelen tezamen hebben een verwachte opbrengst van 2138 kWh per jaar.


“Ik ben aanwezig geweest bij de voorlichtingsavond over het zonnepanelenproject, De informatie was zeer duidelijk en dat heeft voor mij dan ook de doorslag gegeven om mee te doen. Ook met Zelfopwekken heb ik een hele goede ervaring, alles was goed geregeld, van aanvraag tot installatie. Ik ben er blij mee dat ik op deze manier kan bijdragen aan het klimaat en de verduurzaming van de gemeente”, aldus mevrouw Bombeeck. 

Met het zonnepanelenproject helpt gemeente Roermond woningeigenaren in de aanschaf van zonnepanelen. Als woningeigenaar sluit u met de gemeente een contract en een lening af. Dit is zonder BKR-registratie en tegen een aantrekkelijke rente. Ook mede dankzij de blijvende salderingsregeling loont investeren in zonnepanelen nog steeds, nu en in de toekomst.

ZelfOpwekken.nl is een handelsnaam van Sunergetic B.V.

Ontvang gratis aanbod

Doe mee en ontvang vrijblijvend advies over zonnepanelen en een voorstel op maat voor uw woning.

Gratis inschrijven & meedoen

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.